خبرگزاری مهر-شوراها- حبیب عیدزاده: نادیده گرفتن نوسازی مدارس تخریبی در شهرستان میناب در سالهای گذشته سبب ریزش سقف و تخریب آنها شده که علاوه بر تهدید جان دانش آموزان بر کیفیت تحصیل آنها نیز تاثیر جدی گذاشته است.
با بارندگی های اخیر در شهرستان میناب سقف یکی دیگر از مدارس در روستای در بخش بنذرک فرو ریخت تا آمار مدارس تخریب شده به سه مدرسه برسد. مدرسه مالک اشتر روستای پولاد قاسمی که در لیست مدارس غیر قابل استفاده این شهرستان قرار داشت در حالی فرو ریخت که دانش آموزان در تعطیلی سال جدید به سر می برند و بارندگی های اخیر سبب ریزش سقف کلاسها شد.
این در حالی است که شهرستان میناب با داشتن بیش از ۱۵۰ مدرسه وکلاس درس تخریبی در استان بالاترین آمار را به خود اختصاص داده که بیشتراین مدارس دارای عمر بیش از ۳۰ سال هستند.
محمد ذاکری دهیار روستای پولاد قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: این مدرسه که تاسیس آن به سال ۱۳۵۲مربوط می شود وضعیت مناسبی برای استفاده دانش آموزان برای تحصیل نداشت.
ذاکری گفت:باتوجه به شرایط منطقه وکوتاهی سازمان نوسازی مدارس برای ساخت وبازسازی این مدارس دانش آموزان در این مدارس به ادامه تحصیل مشغول هستند.
دهیار «پولاد قاسمی» بیان داشت: در این مدرسه بیش از ۱۵۵ دانش آموز درس می خوانند که با این اتقاق شرایط آنها برای تحصیل از کیفیت مناسبی بر خوردار نیست.
وی عنوان داشت: برای ادامه تحصیل دانش آموزان در سال جاری با کمک مردمی و شورا ومسئولان خانه استیجاری وساختمان حسینیه ودهیاری تدارک دیده شده است.
علی بلاک بخشدار بخش بنذرک میناب در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: متاسفانه مدارس تخریبی در میناب یکی یکی در حال ریزش هستند که در ماههای گذشته هم نیز شاهد چنین وضعی بوده ایم.
بلاک گفت: شهرستان میناب به لحاظ وسعت آن بیشترین امار مدارس تخریبی را به خود اختصاص داده که این امر نه تنها جان دانش آموزان را به خطر انداخته بلکه شرایط نامناسبی را برای اداره آموزش و پرورش و هم چنین اولیا دانش آموزان به وجود آورده است.
بخشداربنذرک گفت: در بخش بنذر بیش از هشت مدرسه تخریبی وغیر قابل استفاده وجود داشت که سقف سه مدرسه فرو ریخت و مابقی نیز در وضعیت خطرسازی قرار دارند.
بلاک عنوان داشت: در طول این سالها با پیگیری های مسئولان چهار مدرسه در این بخش در حال نوسازی است که نیاز دارد تا سازمان نوسازی مدارس بیش از پیش به این امر توجه داشته تا از هر گونه حادثه احتمالی جلوگیری شود.
بلاک بیان داشت: بیش از این سازمان نو سازی مدارس وعده ساخت ونوسازی بیش از ۱۵ مدرسه تخریبی را در شهرستان میناب داده که از این تعداد پنج مدرسه به بخش بنذرک اختصاص داشت اما این وعده تا کنون تحقق پیدا نکرده است.
محمد سالاری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وضعیت نامناسب مدارس تخریبی بیان داشت: سازمان نوسازی مدارس باید در این راستا جدیت به خرج دهد ومشکلات در پیش رو مدارس شهرستان میناب را برطرف سازد.
رئیس اداره آموزش وپرورش میناب گفت: بی توجهی برخی از مدیران سبب ایجاد حوادث در مدارس میناب می شودکه می بایست خودشان پاسخگو باشند.
سالاری گفت :پیش ازاین همه مکاتبات و پیگیری های لازم انجام شده و حتی این موضوع را از طریق نماینده در مجلس شورای اسلامی به مسئولان در دولت تدبیر وامید رسانده شده است.
وی گفت: متاسفانه مدارس میناب وضعیت مناسبی ندارند و در این راستا علاوه بر توجه بیشتر سازمان نوسازی مدارس نیاز به اقدام جدی دولت و در کنار آن حضور خیران مدرسه ساز و همکاری مردمی را دارد.
سالاری گفت: اسکان دانش اموزان در خانه های استیجاری و یا ساختمان حسینیه ها و دهیاری های وضعیت مناسبی نیست و دانش آموزان مینابی باید همانند سایر دانش آموزان کشور از مدارس و امکانات خوبی برخوردار باشند.